Curs

Taller amb Julyen Hamilton

A càrrec de Julyen Hamilton
Organitzador: Mont Music Festival
 

Del 16 de octubre al 18 de octubre

3 dies | 12 hores

Santa Maria de Palautordera, Carrer Can Balmes, 13 08460 Santa María de Palautordera

Veure mapa

120,00

 

Adreçat a ballarins, músics, actors i actrius, artistes de circ i professionals de les arts interessats en el moviment i la creació a temps real (prèvia sel.lecció dels particiants, places limitades).

En l'ensenyament de Julyen Hamilton es realitza una investigació profunda de l'acte creatiu i de les tècniques necessàries per acompanyar-lo i facilitar-lo. Té el seu origen en la seva experiència com a solista, com a director d'Allen 's Line i com a performer en nombroses situacions grupals.


En el seu treball s'observa com es fan les coses, com funcionen i com es poden fer servir el coneixement, l'experiència i la intuïció per crear el treball que cada un de nosaltres vol fer. S'endinsa de forma natural en els mons de la fisiologia, la filosofia, la cultura, la imaginació i el futur.

En els últims anys, els elements composicionals que més li han interessat han estat el temps, l'espai, la dramatúrgia, la música i la veu; conformant aquests elements la seva experiència com a ballarí que crea i organitza el seu material instantàniament davant del públic.

El treball bàsic és el maneig del cos i el "parlar" des d'ell a l'espai, el moviment i el temps.
La seva coordinació i la relació amb la matèria que crea - i després compartir-la en la performance.
La seva capacitat de destil·lar i comunicar principis essencials permet a ballarins de diferents tècniques connectar amb la seva metodologia.

 

JULYEN HAMILTON és ballarí, coreògraf, poeta, professor i músic. Crea i executa danses des de fa 40 anys per tot el món.

Va néixer i es va criar a Anglaterra. Es va formar a Londres a la dècada dels 70, un període d'experimentació radical; des de llavors és performer innovador.
El seu treball és principalment improvisat: compon les seves peces de dansa de forma instantània juntament amb els textos que sovint les acompanyen.
El seu treball amb el text és únic. Fusiona de manera natural la seva llarga experiència en la pràctica de l'escriptura amb les seves habilitats refinades en la dansa.
Quan treballa amb la seva companyia, Allen 's Line, dirigeix els ballarins i dissenyadors d'il·luminació per construir i presentar el treball amb aquesta mateixa immediatesa.
Des dels 80 ha actuat de forma constant en col·laboració amb alguns dels millors músics de tot Europa. És amb alguns d'aquests músics amb els que presenta la lectura de les seves poesies.
És respectat pels seus ensenyaments, que reflecteixen la investigació de maneres efectives per fer que la tècnica pugui evolucionar i la creativitat improvisadora pugui ser impartida. Se'l convida regularment per ensenyar als centres de formació principals del món, la seva pedagogia se centra en els elements de l'espai, temps, veu i dramatúrgia.
En aquest moment presenta els solos 'The Immaterial World' / 'The Forerunner' i 'PLAY' juntament amb el baixista Barre Phillips i en produccions de The Wheel a Brussel·les i The Needle a Berlín.
En aquest període la seva companyia Allen 's Line ha estat presentant la peça 'Goat Ocean' a Paris, Brussel·les i Berlín.
La seva última peça 'MUD LIKE GOLD' es va estrenar a Brussel·les al novembre 2015
Com a pianista toca regularment amb Voluptuous a Berlín i Brussel·les.
El seu segell 'BLUE DOG DVDs' produeix vídeos de les seves performance en DVD.
El seu primer CD de poesia i música 'The Edge of Letters' es va publicar el 2011 i el seu nou àlbum 'Even Storms Break' amb el baixista Wilbert de Joode es va publicar al 2016.

Dies de la formació:
  • 16/10/2020
  • 17/10/2020
  • 18/10/2020
Horaris:
Taller de 4h, de 10h a 14h divendres 19 d’octubre a la Quadra, de Santa Maria de Palautordera.
Idioma:
Català, Castellà i Anglès
Data límit per inscriure's:
16/10/2020
Altres:
https://www.julyenhamilton.com/
Formadors
Julyen Hamilton

Ballarí, coreògraf, poeta, professor i músic. Crea i executa danses des de fa 40 anys per tot el món.

Més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text