Music.cat

Tu espacio de formación musical
Curso

La Clika - Curs 2022-23

Organizador: Casa de la Música
 

Del 3 al28 de octubre

19 dias | 2 horas

Streaming

La Clika és un projecte orientat a 2n de primària. Aprenem coreografies i cançons que fomenten l'autoestima, l'amistat, la diversitat, l'ecologisme o la igualtat de gènere de la mà de La Clika, una colla d'amics d'una escola imaginària.

A principi de curs fem una sessió de formació per a mestres (online, durada 2h) on proporcionem recursos pedagògics que estructuren l'aprenentatge de les cançons i les coreografies per tal d'interioritzar l'univers que representa La Clika.

A final de curs organitzem la l'espectacle final a un teatre per a cantar i ballar amb la banda en directe, junt amb altres escoles de la zona. Les famílies paguen un preu d'entrada per a veure l'espectacle.

La participació en La Clika no té cap cost per al centre educatiu.

Actualment hi participen més de 300 escoles dels diferents territoris de parla catalana. Él que més atreu als petits són les cançons, composades per membres dels grups Xiula, Gertrudis o XerrameQ.


Escolta les cançons aquí: https://www.youtube.com/LACLIKA-CAT

CALENDARI
Inscripcions obertes fins el 29/09/22
Formació per a mestres durant el mes d'octubre: 1 sessió online de 2 hores
Cantata el mes de maig 2023

La Clika és un projecte impulsat per les Cases de la Música. Fa més de vint anys que treballem en el sector musical, en els àmbits de la formació, creació, participació i concerts. Som un projecte sociomusical sense afany de lucre amb la coparticipació de la Generalitat de Catalunya, Diputacions, Ajuntaments i empreses culturals catalanes.

Presentació del projecte: https://bit.ly/3NtfBEK
Web de La Clika: www.laclika.cat 
Instagram La Clika: https://www.instagram.com/laclika.cat/ 
Canal Youtube La Clika: https://www.youtube.com/LACLIKA-CAT
Les cançons a Spotify: https://open.spotify.com/album/5qoRbHFrkKqtwfBUwz3gRd
Qualsevol dubte ens podeu contactar a clika@casadelamusica.cat

Dias de la formación:
 • 03/10/2022
 • 04/10/2022
 • 05/10/2022
 • 06/10/2022
 • 07/10/2022
 • 10/10/2022
 • 11/10/2022
 • 13/10/2022
 • 14/10/2022
 • 17/10/2022
 • 18/10/2022
 • 19/10/2022
 • 20/10/2022
 • 21/10/2022
 • 24/10/2022
 • 25/10/2022
 • 26/10/2022
 • 27/10/2022
 • 28/10/2022
Horarios:
11h - 13h. Una sessió de 2h.
Material necesario para asistir a la formación y/o recomendaciones para los alumnos:
Ordinador, auriculars.
Idioma:
Català
Fecha límite para inscribirse:
29/09/2022
Contacto:
clika@casadelamusica.cat
Otros:
La formació és hibrida: Consta d'una sessió streaming + curs online.

- Una sessió streaming de 2 hores on es donaran les indicacions del funcionament de La Clika, organització de la cantata, accés al curs online i resoldre dubtes. Obligatòria a principi de curs. Us informarem del dia assignat per correu electrònic.

- Curs Online disponible a partir del dia de la formació i durant tot el curs escolar 2022-23
Observaciones:
Aquesta formació està en tràmit de ser reconeguda pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat.
Formadores
Joan Cot

Compositor, percussionista, director i productor musical interessat en l'art contemporani i la interdisciplinarietat.

Llicenciat en composició musical per la University College Falmouth (incorporating Dartington College of Arts) a UK, on es va formar en composició clàssica-contemporània i improvisació lliure. Ha escrit obres per formacions contemporànies, de jazz, música per projectes interdisciplinaris (circ, dansa, teatre, literatura i poesia), música per curtmetratjes, llargmetratjes i anuncis.

Actualment treballa com a professor a l'Escola Municipal de Música de Mataró, treballa amb la companyia de circ Animal Religion, dirigeix projectes com la Clika o la Banda Fugarolas, toca en diversos grups de música electrònica i paral·lelament treballa en projectes de instal·lacions sonores i composició.

Ha actuat a espais com el Mercat de les Flors, TNC, Teatre Lliure, Festival Temporada Alta, TNT, Festival Sismògraf, Caixa Forum, Ateneu Popular de Noubarris, ReRiga, Trapezi Reus o Festival Escena Abierta Burgos, entre d'altres. 

Forma part de la comissió pedagògica de la Casa de la Música, elaborant materials en xarxa amb altres docents. És el director musical del projecte La Clika.

Más información
Lali Mateu

Llicenciada en Comunicació Audiovisual. Neix al 1988 a Barcelona. Inicia la seva formació a l'Esbart Sant Cugat, i més tard amplia el seu interès en dansa contemporània i flamenco.

Imparteix classes a l'escola de Dansa d'arrel tradicional Andança - de l'Esbart Sant Cugat-, a infants, joves i adults, i durant 4 anys porta la direcció pedagògica de l'escola, amb més de 300 alumnes. Actualment dirigeix el Cos de Dansa de l'Esbart Sant Cugat. També imparteix classes de flamenco i sevillanes a infants i adults.

És ballarina de la companyia Factoria Mascaró. Actualment cursa Pedagogia de la dansa a l'Institut del Teatre, i participa com a ballarina a projectes de poesia, música i dansa amb la Companyia MINIMíssimA, i amb Aleteig.

Más información
Cases de la Música

La Clika és un projecte impulsat per les Cases de la Música. Fa més de vint anysque treballem en el sector musical, en els àmbits de la formació, creació, participació i concerts. Som un projecte sociomusical sense afany de lucre amb lacoparticipació de la Generalitat de Catalunya, Diputacions, Ajuntaments i empreses culturals catalanes. Actualment hi ha 6 seus de les cases de la música a Mataró, Gironès, l’Hospitalet, Terrassa, Manresa i Lleida.

Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro sitio web. Si continuas navegante consideraremos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de cookies.

Tancar text