Music.cat

Tu espacio de formación musical
Congreso, feria

Taral·la

Organizador: TARAL·LA
 

Del 17 al18 de septiembre

2 dias | 15 horas

Granollers, Barcelona, Carrer d’Enric Prat de la Riba, 77, 08401

Ver mapa

65,00

Què és taral·la?
TARAL·LA neix amb la finalitat de ser un punt de trobada de tots aquells que estem convençuts i volem reivindicar, defensar, compartir i aprendre sobre la música com a part essencial de l’educació, que ajuda a créixer, despertar i desenvolupar les capacitats de l’ésser humà.

TARAL·LA està destinada a donar informació i formació sobre la música i la seva rellevància com a element educatiu, en l’etapa de 0-10anys, amb la inclusió d’infants amb necessitats educatives específiques.

A qui va dirigida?
Professionals: els destinataris són principalment docents i estudiants d’educació infantil i primària, mestres i professors de música, musicoterapeutes i altres professionals i estudiants interessats en l’àmbit de l’educació i la música, així com a qualsevol altra persona que vulgui gaudir d’aquesta experiència.

Aquesta formació des de 2016 ha estat inclosa dins el catàleg de XTEC- Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya.
Famílies i infants: Una part de Taral·la obre les portes a les famílies amb infants de 0 -10 anys i amb infants amb Necessitats Educatives Especifiques i Inclusives (NEEI) amb dos propòsits, per una banda, que els alumnes puguin observar el treball directe dels formadors amb els infants en els tallers pràctics i, per l’altra, implicar pares i infants en els beneficis d’educar amb música.
Públic general: totes aquelles persones que vulguin gaudir d’una jornada plena d’activitats relacionades amb la música: concerts, espai exposicions, animació als carrers…

Dias de la formación:
  • 17/09/2022
  • 18/09/2022
Idioma:
Català
Fecha límite para inscribirse:
18/09/2022
Otros:
Objectius

Donar valor a la música com a eina i estratègia educativa.
Oferir recursos per al treball interdisciplinari amb música i per a l’educació musical.
Entendre la música com a una eina transversal, essencial en l’educació integral de l’infant.
Compartir, aprendre i intercanviar estratègies i material innovador del sector.
Formadores
Music.cat Informa

Per donar a conèixer les vostres activitats, contacteu amb nosaltres a info@music.cat  

Para dar a conocer vuestras actividades, contacta con nosotros a info@music.cat

 

Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro sitio web. Si continuas navegante consideraremos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de cookies.

Tancar text