Music.cat

El teu espai de formació musical
Curs

Curs per a pianistes acompanyants de cor

A càrrec de Paul Perera
 

Del 12 a l'13 de març

2 dies | 11 hores

Barcelona, C/Padilla, 155, 08013, Edifici L’Auditori

Veure mapa

100,00

Curs intensiu per a pianistes i directors i directores amb coneixements de piano que vulguin adquirir recursos per a l'assaig amb cor.

Es treballarà amb repertori de cor infantil i/o veus blanques, però els continguts són vàlids per a qualsevol pianista que vulgui formar-se en acompanyament de cors.

 

CONTINGUTS

HARMONITZACIÓ: Recursos per a l'harmonització de melodies i com l'elecció d'una harmonia o una altra pot influir en l'expressivitat del cor i en l'assimilació del treball vocal a l'assaig.

PATRONS RITMICO-HARMÒNICS: Patrons d'acompanyament que poden funcionar de manera estàndard un cop tenim una melodia harmonitzada.

REDUCCIÓ DE PARTITURES: Com enfocar el treball sobre partitures harmonitzades per a cor a capella per tal de reduir-les al piano i extreure'n un acompanyament que pugui ajudar a l'assaig o a la interpretació en concert.

DINÀMICA D'ASSAIG: Com el pianista pot contribuir a la dinàmica d'assaig del cor ajudant en el muntatge, creant dinàmiques i atmòsferes, contribuint a fer més efectiu el treball vocal i com preveure i respondre a les necessitats del director.

PRÀCTICA D'ASSAIG: Posada en pràctica dels continguts treballats al curs a través de la interacció amb els alumnes del CURS DE DIRECCIÓ I PEDAGOGIA DEL CANT CORAL INFANTIL.

 

 

 

Dies de la formació:
  • 12/03/2022
  • 13/03/2022
Horaris:
Dissabte de 10.00 a 13.30 i de 15.15 a 18.45h
Diumenge de 10.00 a 14.00h.
Idioma:
Català
Data límit per inscriure's:
06/03/2022
Contacte:
formacio@scic.cat
Observacions:
Es requereix formació panística prèvia. Si teniu dubtes sobre si podeu accedir al curs, poseu-vos en contacte amb nosaltres via correu electrònic.
Formadors
Paul Perera
Més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text