Qui som

Qui som?

Music.cat és una plataforma virtual de difusió i gestió d'activitats formatives adreçades a docents de música i altres persones interessades en l'educació musical i artística.

Des de Music.cat apostem per una formació contínua que sigui accessible, diversa i de qualitat. Creiem que aquesta formació és un aspecte clau per renovar-se, aprendre nous continguts i metodologies i seguir millorant dia a dia. Segueix-nos i troba la formació que estaves buscant.

Què pots fer?

En aquest portal et pots registrar com a usuari i/o com a organitzador.

Si ets usuari podràs cercar de manera còmoda i ràpida les ofertes formatives que més s'ajustin als teus interessos i, si ho vols, podràs vincular aquesta informació automàticament al teu calendari digital.

Si et registres com a organitzador, podràs fer difusió de les formacions que organitzis (des de Music.cat et podem facilitar una part de la gestió administrativa).

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text