Seminari
MÚSICA I EDUCACIÓ EN L’ESCENARI POST-COVID: QUÈ NO PODEM PERDRE EL CURS VINENT?
Organitzador: El Teler de Música

6 de juliol

1 Sessió | 2 hores

Streaming

1,00

PRIMER SEMINARI VIRTUAL D'EL TELER DE MÚSICA

Amb totes les incògnites obertes sobre com serà el curs vinent, però sabent que les mesures bàsiques de prevenció generen un escenari educatiu completament diferent al que voldríem...

Com podem treballar amb la música? Què no podem perdre? Quines noves oportunitats se’ns generen? 

Des d’El Teler de Música volem reflexionar amb vosaltres sobre totes aquestes qüestions, en el Primer Seminari Virtual d’El Teler de Música, a través de la plataforma google.meet.

 

 

EL TELER DE MÚSICA

El Teler de Música és una iniciativa d'emprenedoria social de la Fundació l'Arc Música. Un centre de recursos on-line, propostes didàctiques i reflexió compartida per a professionals que fan ús de la música com a eina educativa, des de 2012.

Què hi trobareu?

- Un banc de propostes didàctiques musicals organitzades per etapes educatives amb noves propostes que s'afegeixen mensualment
- Un banc de repertoris que inclouen cançons, arranjaments instrumentals, dites, endevinalles...
- Una eina informàtica per poder fer les vostres programacions per cursos
- Una espai de reflexió mensual per compartir idees i discutir sobre educació
- Recomanacions i enllaços d'interès i un fòrum d'intercanvi amb altres professionals de l'educació i l'educació musical
- Cursos de formació presencials per a professionals que utilitzin la música com a mitjà
- I molt més...


Per conèixer-nos entra a www.telermusica.com

 

Dies de la formació:
  • 06/07/2020
Horaris:
Dilluns 6 de juliol d’11 a 13h.
Material necessari per assistir a la formació i/o recomanacions pels alumnes:
Envia'ns les teves qüestions, dubtes, neguits, suggeriments a teler@telermusica.com i mirarem de donar-hi resposta durant el seminari.
Idioma:
ca
Data límit per inscriure's:
05/07/2020
Contacte:
teler@telermusica.com
Formadors
Mireia Besora Tondo

Llicenciada en Pedagogia per l'ESMuC. Coordinadora del Projecte Escola Oberta (música i comunitat) a l'EMM Robert Gerhard; professora de música i directora de cor. Vinculada al món de l'educació en el lleure.

Més informació
Ester Bonal Sarró

Directora de Xamfrà, Centre de Música i Escena; EducArts (Zona Nord) i El Teler de Música. Professora del Departament de Pedagogia de l'ESMuC i Coordinadora del Postgrau d'arts escèniques i acció social de l'IT.

Més informació
Marta Casas Castañé

Antropòloga, especialitzada en gestió de la diversitat i la convivència, en educació intercultural, i màster en educació inclusiva. Coordinadora d'El Teler de Música i Professora de Secundària.

Més informació
Alba Casas Deseuras

Sociòloga, formada en l'àmbit de l'organització d'empreses, gestió de qualitat i gestió del coneixement a les organitzacions.

 

Més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text