Xerrada, presentació

TDR de Música

A càrrec de Antoni Tolmos
Organitzador: TOLMUSIC
 

31 de octubre

1 Sessió | 2 hores

Streaming

5,00

Qué és i què no és un treball de recerca? En aquesta sessió Antoni Tolmos ens explica com podem enfocar el TDR dins de l'àmbit de la música. Com estructurar-lo perquè el treball sigui sòlit i aporti noves idees i resultats en l'ampli món de la música. Els assistents podran formular dubtes durant la sessió.

Sessió adreçada a estudiants i tutors de batxillerat que estiguin plantejant els nous TDR o bé a qui ja l'estigui treballant i necessiti nous enfocaments de com continuar-lo.

Antoni Tolmos és Doctor i professor d'Educació musical a la Universitat de Lleida i a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Dies de la formació:
  • 31/10/2020
Horaris:
Dissabte 31 d'Octubre de 2020 de 9h a 11h
Material necessari per assistir a la formació i/o recomanacions pels alumnes:
Els assistents es connectaran a través de la plataforma ZOOM i serà necessari participar-hi amb càmera web i micròfon.
Idioma:
ca
Data límit per inscriure's:
30/10/2020
Contacte:
Per a més informació: info@tolmusicpro.com
Formadors
Antoni Tolmos

Antoni Tolmos és un músic lleidatà que ha fet de la música la seva manera de comunicar-se amb el món i intentar entendre'l. Concertista, conferenciant amb activitat internacional, productor musical, doctor i professor de creativitat musical en la Universitat de Lleida i la Universitat Autònoma de Barcelona. Pare del Marc i la Sara.

 

Més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text