Music.cat

El teu espai de formació musical

Carles Mas

PRESENTACIÓ

Flabiolaire, cornamusaire, ballarí i mestre de dansa.

CURRÍCULUM

Director artístic de la companyia Baixadansar (dansa i música antiga catalana), Carles Mas és flabiolaire, cornamusaire, ballarí i mestre de dansa. Desenvolupa des de 1975 una àmplia investigació sobre la interpretació de la música i de la dansa a les pràctiques tradicionals, així com a les fonts documentals medievals i del Renaixement. Investigador en els camps de l’etnomusicologia i de les pràctiques de la dansa col·lectiva a Europa.

En 1985 va obtenir el Premi Nacional de Dansa i publicar el seu treball d’investigació “Aproximació a la tècnica coreogràfica del contrapàs”.

Ha estat ballarí, músic i coreògraf de la Compagnie Maître Guillaume des de 1987, de Ris et Danceries, el Gruppo di Dansa Rinascimentale, Les Haulz et els Bas, Renaidanse, Artefact, Les Violons du Roi, així com d’altres conjunts de música i dansa antiga i contemporània, amb els quals ha publicat diversos articles especialitzats i ha gravat nombrosos discos.

La seva formació i activitat com investigador fan que doni molta importància a la transmissió ia la pedagogia: és titular del Certificat d’Aptitud per a l’ensenyament de les músiques tradicionals i imparteix cursos en conservatoris superiors i centres de formació de mestres. Ha estat professor del Centre d’Iniciació Musical de Bar le Duc (França).

Veure formacions
12
desembre
2020
2 hores
Streaming
Les Follies de la Jota
5,00€
12
desembre
2020
12 hores
Streaming
Follies!! ...online
60,00€

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text