Music.cat

El teu espai de formació musical

Edwin García González

PRESENTACIÓ

Tiorbista y guitarrista Colombiano residente en Barcelona

CURRÍCULUM

Neix a Bogotà (Colòmbia) el 1980. Comença la seva formació musical a la Pontifícia Universitat Javeriana de Colòmbia on rep l'any 2004 el títol de grau superior en guitarra clàssica. Des d'aquest moment inicia la seva formació en l'especialitat d'instruments antics de corda polsada de manera autodidacta i l'any 2006 es desplaça a la ciutat de Barcelona per complementar els seus estudis en aquesta àrea. El 2007 rep de l'Institut Colombià de crèdit educatiu i estudis a l'exterior ICETEX la beca "Carolina Oramas" i en 2012 obté el grau superior en instruments de corda polsada de la música antiga a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) sota la direcció de Xavier Díaz Latorre; Posteriorment, rep el 2015 el títol de màster en interpretació de música antiga i musicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Ha col·laborat amb agrupacions com Les Talens Lyriques, Los Músicos de su Alteza, l'Orfeo Català, la Companyia Nacional de Teatre Clàssic de Madrid, l'orquestra del gran teatre del Liceu, La Dispersione, L'orquestra Simfònica del Vallès, el cor de cambra Francesc Valls de la catedral de Barcelona, l'Arcàdia, Música Ficta (Espanya), Les Vespres d'Anardí i Xuriach.

En l'actualitat es dedica a la interpretació històrica de la Tiorba i de la Guitarra Barroca i a la investigació sobre la música ibèrica sense notació musical dels segles XVII i XVIII. És director i fundador de l'agrupació La Sonorosa, amb la qual ha publicat recentment el disc “Vida Bona” amb el segell La Mà de Guido.

 

 

Nace en Bogotá ́ (Colombia) en 1980. Comienza su formación musical en la Pontificia Universidad Javeriana de Colombia donde recibe en el año 2004 el título de grado superior en guitarra clásica. Desde este momento inicia su formación en la especialidad de instrumentos antiguos de cuerda pulsada de manera autodidacta y en el año 2006 se desplaza a la ciudad de Barcelona para complementar sus estudios en esta área. En 2007 recibe del Instituto Colombiano de crédito educativo y estudios en el exterior ICETEX la beca “Carolina Oramas” y en 2012 obtiene el grado superior en instrumentos de cuerda pulsada de la música antigua en la Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) bajo la dirección de Xavier Díaz Latorre; Posteriormente, recibe en 2015 el título de máster en interpretación de música antigua y musicología de la Universidad Autónoma de Barcelona (UAB).

 

Ha colaborado con agrupaciones como Les Talens Lyriques, Los Músicos de su alteza, el Orfeo Català, la Compañía Nacional de Teatro Clásico de Madrid, la orquesta del gran teatro del Liceu, La Dispersione, L’orquesta Simfonica del Valles, el coro de cámara Francesc Valls de la catedral de Barcelona, L’Arcadia, Música Ficta (España), les Vespres d’Anardí y Xuriach.

 

En la actualidad se dedica a la interpretación histórica de la Tiorba y de la Guitarra Barroca y a la investigación sobre la música ibérica sin notación musical de los siglos XVII y XVIII. Es director y fundador de la agrupación La Sonorosa, con la cual ha publicado recientemente el disco “Vida Bona” con el sello La Mà de Guido.

Veure formacions
12
desembre
2020
12 hores
Streaming
Follies!! ...online
60,00€
13
desembre
2020
1 hores
Streaming
La guitarra y las Folías, dos compañeras de la misma quinta
5,00€

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text