Music.cat

El teu espai de formació musical

Ilona Muñoz

PRESENTACIÓ

Actriu, pedagoga, artista de PerkImBa Cia

CURRÍCULUM

M’agrada escoltar i explicar històries. 

Estic graduada en Magisteri per la Universitat de Barcelona i en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. 
He estudiat també a Anglaterra un màster de Teatre de creació i d’equip basat en el principi de coordinació i els cants polifònics a la Rose Bruford College en col·laboració amb la Manchester University. 

Acompanyo processos de canvi a través del moviment a partir del Mètode Feldenkrais del qual estic certificada internacionalment. 
Actualment estic formant-me en Comunicació NoViolenta.

He exercit de mestra de primària i darrerament també com a educadora en la primera infància a l’Escoleta dels Encants on he pogut desplegar tot el món de les mans, els objectes i els ritmes amb els infants més petits. 

M’he mogut, remogut i picat amb PerkImBa on sempre gaudeixo. 
He treballat en companyies com a actriu de teatre físic, de text i documental, i sovint canto i encanto. També he coordinat i realitzat projectes com a artista comunitaria. 

A mi, el que m’agrada és el moviment, sóc un cul inquiet. 
Des del 2017 tinc també el títol de mare.

 

CURRICULUM ESPAÑOL

Me gusta escuchar y contar historias. 

Estoy graduada en Magisterio por la Universidad de Barcelona y en Arte Dramático por el Institut del Teatre de Barcelona. 
He estudiado también en Inglaterra un máster de Teatro de creación y de equipo basado en el principio de coordinación y los cantos polifónicos a la Rose Bruford College en colaboración con la Manchester University. 

Acompaño procesos de cambio a través del movimiento a partir del Método Feldenkrais del que estoy certificada internacionalmente. 
Actualmente estoy formándome en Comunicación noviolenta.

He ejercido de maestra de primaria y últimamente también como educadora en la primera infancia en la Escoleta de los Encants donde he podido desplegar todo el mundo de las manos, los objetos y los ritmos con los niños más pequeños. 

Me he movido, removido y picado con PerkImBa donde siempre disfruto. 
He trabajado en compañías como actriz de teatro físico, de texto y documental, y a menudo canto y encanto. También he coordinado y realizado proyectos como artista comunitaria. 

A mí, lo que me gusta es el movimiento, soy un culo inquieto. 
Desde del 2017 tengo también el título de madre.

 

CURRICULUM ENGLISH

Actress, pedagogue, PerkImBa Cia artist

I like to listen and tell stories. 

I have a degree in Teaching from the University of Barcelona and in Dramatic Art from the Institut del Teatre de Barcelona. I have also studied in England a Master in Creation and Team Theater based on the principle of coordination and polyphonic singing at Rose Bruford College in collaboration with Manchester University. 

I also accompany processes of change through movement based on the Feldenkrais Method of which I am internationally certified. 
I am currently training in Nonviolent Communication.

I have worked as a primary school teacher and lately also as an early childhood educator at the Escoleta de los Encants where I have been able to display the whole world of hands, objects and rhythms with the youngest children. 

I have moved, removed and chopped with PerkImBa where I always enjoy. 
I have worked in companies as a physical, text andtheater actress documentary, and I often sing and charm. I have also coordinated and carried out projects as a community artist. 

What I like is movement, I am a restless ass. 
Since 2017 I also have the title of mother.

Veure formacions
08
juliol
2020
5 hores
Streaming
Crea tu cuento rítmico. PerkImBa Kids
54,00€
09
juliol
2020
5 hores
Streaming
Entrenando Ritmo y Movimiento con PerkImBa
54,00€
08
juliol
2020
15 hores
Streaming
9º curso Internacional Perkimba. Verano 2020
120,00€
17
octubre
2020
5 hores
Streaming
Crea tu cuento rítmico. De 0 a 6 años PerkImBa Kids
54,00€
5 hores
ONLINE
Crea tu cuento rítmico con PerkImBa
54,00€
14
juliol
2021
5 hores
Casa Rural Manso Esmandia
RITME amb PERKIMBA a la NATURA
43,00€

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text