Music.cat

El teu espai de formació musical

Jaume Sala

PRESENTACIÓ

Músic i professor de música de Secundària. Dirigeix el Cor Sant Esteve de Castellar del Vallès, el Kor Ítsia, el Cor VINE de Terrassa i el Cor de noies de Matadepera.

CURRÍCULUM

Ha estat professor en els cursos de Direcció Coral de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC), dels quals ha estat coordinador, i en els de la Federación Coral Aragonesa, en els Cursos de Musica Popular i Tradicional (FESTCAT) i de l’AEMCAT (Associació d’Ensenyants de Música de Catalunya). Ha participat en projectes educatius de l’IMEB de Barcelona i amb el Projecte Òpera a les Escoles de l’Ajuntament de Sabadell.

Ha estudiat l’enfocament terapèutic de la veu amb Thomas Clements, percussió amb Mauricio Molina i ha rebut classes de mestres del l’Índia (Ritwick Sanyal) i Bulgària (Galya Haralambieva) entre d’altres. Realitza tallers i conferències sobre els harmònics de la veu.

Veure formacions
16
gener
2021
60 hores
Barcelona
Direcció i pedagogia del cant coral infantil
350,00€

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text