Music.cat

Tu espacio de formación musical
Curso

Curs de producció musical Online

A cargo de Patxi Vazili
Organizador: Versembrant
 
Formación online | 8 horas
50,00

Versembrant presenta per primera vegada el curs de producció musical online a càrrec del nostre productor de referència V. PIZZA.


El curs consta d'un total de 8 video-càpsules formatives de 15 minuts aproximadament i una guia didàctica en format pdf amb tota la informació de cada mòdul i contingut complementari. El curs no és en streaming, sinó que et donem accés a tots els materials i pots anar-lo seguint al teu ritme!


Es tracta d’una formació accessible per a tots els nivells i recomanada a partir de 14 anys. Els mòduls que trobareu al curs de producció musical online de Versembrant són:

 

00. Introducció al curs

01. Ableton Live Basics

02. Clips, tracks i escenes

03. Clips MIDI

04. Instruments virtuals I - SIMPLER

05. Instruments virtuals II - DRUM RACK 

06. Instruments virtuals III - SAMPLER

07. Swing

08. Arrangement View

Amb més d’una dècada d’experiència i una producció de beats industrial a l’esquena creiem que difícilment podríem comptar amb una veu més autoritzada per parlar-vos de tècniques de sampling i impartir aquestes classes de beatmaking que el productor d’Extraño Weys. Així que si voleu aprendre a produir, no teniu excusa!

Material necesario para asistir a la formación y/o recomendaciones para los alumnos:
Cal disposar d'un ordinador amb Ableton Live i és recomanable tenir una controladora MIDI.
Idioma:
Català
Contacto:
patxi@versembrant.cat
Formadores
Patxi Vazili

Patxi Vazili, també conegut com a Viktor Pizza, és un MC, digger i productor que milita a Extraño Weys. En actiu des de l’any 2006, col·laborador habitual d’At Versaris. Apassionat dels vinils i els sàmplers, actualment combina la seva activitat com a beatmaker impartint classes i tallers de producció musical.

Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro sitio web. Si continuas navegante consideraremos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de cookies.

Tancar text