Music.cat

Tu espacio de formación musical
Curso

Curs intensiu presencial de producció musical

A cargo de Patxi Vazili
Organizador: Versembrant
 

Del 13 al 17 de junio

5 dias | 15 horas

Mataró, C/Jaume Balmes 24 1r 2a

Ver mapa

300,00

Des de Versembrant - Escola popular itinerant - ens adrecem a vosaltres per presentar-vos el Curs Intensiu de producció musical/ beatmaking a càrrec de Paxi Vazili (V. PIZZA).

Es tracta d’un curs intensiu de 5 sessions de 3h durant una setmana a la nostra flamant escola polivalent de Mataró, en un entorn immillorable on podreu experimentar i aprendre amb hardware d’ús professional. Disposem de tot el material necessari:  macbooks, llicències d’Ableton Live, controladores MIDI i auriculars per cada alumne, perquè no us hagueu de preocupar de portar res més que la mascareta de rigor! 

Les classes estaran formades per un grup de 6 persones i tindran lloc del 13 al 17 de juny de 18.00h a 21.00h.

El curs -accessible per a tots els nivells- té un cost total de 300 euros i inclou l'assistència a totes les sessions presencials, una guia didàctica i accés a tot el material de suport audiovisual del nostre campus virtual.

La idea és oferir cursos a preus realment assequibles en contraposició a les tarifes que exigeixen les escoles privades del sector amb la garantía que l’alumne acabarà el curs amb els coneixements necessaris per fer les seves pròpies produccions instrumentals.


Continguts:


1. Introducció al curs 

- Què és el sampling?

- Anàlisi de produccions


2. Ableton live basics 

- Grid / “La reixa”

- Browser

- Session View

- Tracks, clips i escenes


3. Clips MIDI

- Gravació

- Captura

- Edició

- Quantització


4. Instruments Virtuals

-  Simpler

 - Drum Rack

 - Sampler


5. Swing / groove

6.  Warping

7. Arrangement View

8.  Àudio i mescla

- Envolvent del so

- Filtres

- Equalització

- Dinàmica i compressió

- Processadors d’efectes


9.  Mastering

 

 

Dias de la formación:
  • 13/06/2022
  • 14/06/2022
  • 15/06/2022
  • 16/06/2022
  • 17/06/2022
Horarios:
De dilluns a divendres de 18h a 21h
Material necesario para asistir a la formación y/o recomendaciones para los alumnos:
Res. A l'escola disposem de tot el material necessari per dur a terme el curs: macbooks, llicències d’Ableton Live, controladores MIDI i auriculars per cada alumne
Idioma:
Català
Fecha límite para inscribirse:
13/06/2022
Contacto:
patxi@versembrant.cat
Otros:
Si no et va bé pagar-ho tot de cop, t'oferim l'opció de fraccionar el pagament en tres mensualitats. Si vols acollir-te a aquesta opció escriu a patxi@versembrant.cat i t'explicarem com fer-ho.
Formadores
Patxi Vazili

Patxi Vazili, també conegut com a Viktor Pizza, és un MC, digger i productor que milita a Extraño Weys. En actiu des de l’any 2006, col·laborador habitual d’At Versaris. Apassionat dels vinils i els sàmplers, actualment combina la seva activitat com a beatmaker impartint classes i tallers de producció musical.

Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro sitio web. Si continuas navegante consideraremos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de cookies.

Tancar text