Music.cat

Tu espacio de formación musical
Curso

Una batucada a l'aula (LIGHT VERSION)

Organizador: La Batuescola
 
Formación online | 15 horas
65,00

 

CATALÀ:


T'agradaria organitzar una batucada amb grups de primària o secundària? Tens instruments de percussió i no saps com fer-los servir? Vols revolucionar les celebracions i mostres de música a l'escola? 

Al curs Una batucada a l'aula (LIGHT VERSION) trobaràs tot el què cal saber per introduïr-te en el món de la batucada escolar: Un Ebook - Guia Didàctica amb 3 mòduls i un total de 70 pàgines, il·lustracions, partitures descarregables i vídeos amb exemples pràctics amb un repertori de 3 peces rítmiques.

La versió completa d'aquest curs la trobaràs aquí

 

CASTELLANO: 

 

¿Te gustaria organizar una batucada con grupos de primaria o secundaria? ¿Tienes instrumentos de percusión y no sabes cómo usarlos? ¿Quieres revolucionar las celebraciones y muestras de música en tu centro?

En el curso Una batucada en el aula (LIGHT VERSION) encontrarás todo lo que necesitas saber: Qué es la batucada y de donde viene, cómo se organiza, recursos didácticos para el aprendizaje de ritmos, calentamientos y actividades, partituras no convencionales, etcétera. Un EBook - Guía Didáctica con 5 módulos, más de 150 páginas, ilustraciones, partituras descargables y 40 vídeos con ejemplos prácticos con un repertorio de 7 piezas rítmicas de todo el mundo. 

La versión completa de este curso la encontrarás aquí.

 

 

 

Horarios:
CAT: Aquest és un curs enregistrat consistent en un llibre digital i uns vídeos que pots consumir al teu ritme, a l'hora que vulguis.

CAST: Este es un curso grabado que consiste en un libro digital y vídeos que puedes consumir a tu rimo, a la hora que quieras.

Idioma:
Otros
Contacto:
CAT: La Batuescola oferim un seguiment i assessorament personalitzat a les alumnes del curs. Podeu escriure'ns a labatuescola@gmail.com

CAST: La Batuescola ofrecemos un seguimiento y asesoramiento personalizado a las alumnas del curso. Podéis escribirnos a labatuescola@gmail.com

www.labatuescola.cat
labatuescola@gmail.com
Formadores
Paula Lladó Fernández

La Paula és docent de música especialitzada en la primera infància. És coordinadora dels tallers de música, percussió i moviment de La Batuescola, així com impulsora de diversos projectes d'intervenció social. A més, forma part de la companyia PerQuitxalla, que ofereix tallers i espectacles de percussió per als més menuts. 

Más información
Xavi M. Rocamora

Graduado en Magisterio con especialización en Educación Musical por la Universidad Autónoma de Barcelona y la Universidad de Granada. Miembro de Orff Catalunya.

Más información
Laura Peinado Capdevila

La Laura està formada en Musicoteràpia amb postgrau en Arts Escèniques i Acció Social. Coordina diversos projectes d'intervenció social a través de les arts com TotSonCamins o Mamatraka, dels quals és fundadora i coordinadora.

Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro sitio web. Si continuas navegante consideraremos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de cookies.

Tancar text